Konfirmasjon

Kjære kommende konfirmant!

Du står foran et viktig år. I et helt år skal du få tilhøre et fellesskap som sammen skal lære mer om Jesus og forskjellig spørsmål rundt troen.

Vi tror vi har noe godt å tilby deg som konfirmant, både med tanke på undervisningen og det kristne ungdomsmiljøet i Betlehem som vi inviterer deg til å bli en del av.

Hva
Hoveddelen av året vil bestå av undervisningskvelder 2.hver fredag før YA. Disse er obligatoriske. Disse kveldene vil vi prøve å gi en grunnleggende og grundig undervisning i den kristne troen. I tillegg vil vi ta opp aktuelle temaer som for eksempel identitet, rus, media, seksualitet, med mer. For oversikt over temaer i undervisningen, se link.

Tenåringsarbeidet vårt, YA, er på fredagskveldene fra 19.30 og utover. Dette er ikke obligatorisk for konfirmantene, men vi ønsker å legge opp til at det blir naturlig å være en del av dette fellesskapet.

Det vil bli fire tjenestesøndager i løpet av året. Her vil konfirmantene ha en tjeneste i møtet, som for eksempel møtevert, vaktmester, tekniker eller i cafèen. I tillegg blir det presentasjon av konfirmantene for forsamlingen en søndag i starten av høstsemesteret. Alle disse samlingene er obligatoriske.

Vi ønsker også å tilby et frivillig friluftstilbud for konfirmantene i tillegg til undervisningen. Vi har tidligere hatt KonFriluft som fast tilbud, og vil se om noe lignende også kan være av interesse i år.

Hvem
Du kan bli konfirmant i Betlehem hvis du har lyst til å lære mer om Jesus og den kristne troen. Du må også regne med å sette de obligatoriske samlingene høyere enn andre fritidsaktiviteter dette året. Om du tror fra før, eller ikke er helt sikker på hva du tror på, er du hjertelig velkommen til et år med fokus på Jesus og det han har gjort for oss!

Leir
Vi drar på konfirmantleir 15.-17. september.

Det er også påskeleir sammen med YA 28. mars – 1. april på Skjergardsheimen.

Pris
Det koster 500kr å bli konfirmant i Betlehem. Det inkluderer alt undervisningsmateriell. Aktiviteter med KonFriluft og leirer  kommer i tillegg.

Når?

Konfirmasjonsdatoen blir søndag 27. mai 2018. 

Kontakt

Ønsker dere å vite mer eller melde dere på, ta kontakt på post@betlehem.no  el. 55541330.

”Og ved dette ble Guds kjærlighet åpenbart blant oss,
at Gud sendte sin enbårne Sønn til verden
for at vi skulle leve ved ham.» (1.Joh.4,9)

Lykke til med valget!

Designet tilhører ImF. Ta kontakt dersom du ønsker tilsvarende oppsett.