Utleievirksomhet

Betlehem har mange ulike rom som passer for grupper fra 10 til 350 personer. Utenfor hovedsalen finnes det også et område med sofagrupper som er perfekt å bruke til lett servering og mingling i pauser. Salongen i 1. etg., ungdomsalen og grupperommet i 2. etg., kan også benyttes til mindre sammenkomster.

DSC_0091

Hovedsalen vår er meget brukervennlig til større arrangement. Her er det plass til 350 personer, som kan sitte komfortabelt i myke stoler. Salen har permanent PA- og lysanlegg, samt tre takhengte projektorer med tilhørende lerret. Det tekniske utstyret kan brukes av leietaker, og vi er gjerne behjelpelige med å finne mannskap til å betjene dette om ønskelig.

Utenom hovedsalen har vi også to mindre møtesaler med plass til opp til 60 personer, og et grupperom som kan brukes til styremøter og lignende sammenkomster. I disse rommene er det også lagt til rette for bruk av projektor og mindre lydanlegg.

I 1. etg har vi et kjøkken, som kan brukes hvis det er lagt opp til servering i deres arrangement. Kjøkkenet ligger lett tilgjengelig både fra hovedsalen og salongen.

Bygget har selvfølgelig også gode garderobe- og toalettfasiliteter.

Betlehem ligger i Bergen sentrum. Nærmere bestemt på Nøstet, like ved innkjørselen til Klostergarasjen. Ved arrangering av kurs, konferanser, konserter eller lignende er Betlehem et godt alternativ til lokale.

DSC_0086 DSC_0087

Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om våre utleiemuligheter, og hva som kan passe deres arrangement. Kom gjerne innom for en omvisning av lokalene om det skulle være ønskelig. Vi viser deg med glede rundt i lokalene!

Kontakt:

Bergens Indremisjon
Vestre Murallmenningen 15
5011 Bergen

Telefon: 55 54 13 30 (10-14)
E-post: post@betlehem.no

 

Utleiepriser
For mer informasjon om teknisk utstyr se her: Teknisk spesifikasjon Betlehem

Skriv en kommentarDisse taggene er tillatt: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Designet tilhører ImF. Ta kontakt dersom du ønsker tilsvarende oppsett.