Program

På Lyngdal Bibelcamp (LBC) har vi som mål å ha et variert program. Det er folk i alle aldre på møtene, og det er viktig for oss at vi favner bredt i stil og innhold. I tillegg til bibeltimer og kveldsmøter i hallen, finnes det spesialtilpasset program for ulike aldersgrupper. Ungdomscampen har egne bibeltimer og ungdomsmøter, Kidz Camp har samlinger for flere aldersgrupper, regner du deg derimot som «godt voksen», og setter pris på kaffe og kaker utpå kvelden, så er KveldsÅpent stedet for deg å være. Hver kveld klokken 21 (eller så snart som mulig etter kveldsmøtet), samles gjengen til sosialt prat og noen ganger litt underholdning.

Vi har utarbeidet et generelt ukesprogram til LBC. Selv om detlajer kan variere fra uke til uke, vil dette være en grovskisse som vil være gjenkjennelig uavhengig av hvilken uke du er på campen. Bruk menyen over til å finne informasjonen du leter etter.

Se hvem som er taler, bibeltimeholder og sangkrefter de ulike ukene på LBC her.

Siden vi ønsker at LBC skal være familievennlig, er det viktig for oss å ha et godt tilbud til både barn og ungdom. Derfor har vi store ressurser innen Kidz Camp og Ungdomscampen, som bemannes av personer fra ImF-UNG.

Designet tilhører ImF. Ta kontakt dersom du ønsker tilsvarende oppsett.