Vi har i ImF ulike nettsider og ressurser, som hver tjener ulike formål. Under finner du en enkel oversikt over nettsidene våre.​

omGud.net gir en grunnleggende innføring i kristendommen. Hvem er Gud? Hvorfor tror de kristne på Jesus? Og betyr dette noe for mennesker i vår tid? Konseptet består også av en nettbassert bibelkurs, som heter hvorforJesus?.
ImF-UNG.no er nettsidene til ImFs ungdomsorganisasjon.
Preik.tv er en ressursside i ImF-UNGs regi. Siden vil være en ressurs primært for ungdomslagene våre, med relevant og treffende forkynnelse og veiledning. Filmsnuttene kan brukes som andakt, innledning til samtale eller som en kort apell.
Sambåndet.no er nyhets- og informasjonsorganet til ImF. Bladet Sambåndet kommer ut 12 ganger i året, og abonnement kan bestilles via e-post.
  Vi camper i Lyngdal, med Bibelen i fokus. Dette er hva du kan vente deg på Lyngdal Bibelcamp. Mange har lange tradisjoner for å reise på LBC, hvor de får både hvile i sørlandsidyll, samtidig som at de får påfyll gjennom bibeltimer, møter og konserter. Velkommen hver sommer.
  GuttogJente.no ble opprettet etter at avisen Vårt Land avdekket at det ikke fantes noen god kristen seksualveiledning for kristne ungdommer. Formålet med nettsiden er å tilby veiledning i spørsmål om kropp og følelser, sex og samliv ut fra et kristent livssyn. GuttogJente.no ønsker å være en ressurs for ungdom, unge voksne, foreldre, kristne organisasjoner og menigheter. Gjennom artikler og muligheten til å sende inn spørsmål får mange ungdommer hjelp til å ta riktige valg. Hvert år besøker ca. 70 000 nettsiden.

Indremisjonsforbundet er en av partnerne (eierne) av nettstedet guttogjente.no