meet316 – for forsamlinger, konferanser og stevner

meet316-appen og det bakenforliggende administrative systemet er laget av ImF for å håndtere vår lederkonferanse med seminarer, nettverk, fellessamlinger, etc. Den gir deltakerne god oversikt over eget tidsskjema, hvor sesjonene skjer, hvem som medvirker, dokumenter som tilbys, evaulering, m.m. 

For å hjelpe forsamlinger med møter/gudstjenester, er appens funksjonalitet utvidet. En kan registrere egen familie, reservere plass i arrangement, reservere plass for venner som ikke har appen, og “sjekke inn” selv ved inngang til arrangementet. Alle data lagres trygt og sikkert i en skybasert serverløsning. 

Merk: Appen er gratis. Når du installerer den, vil du få fram et “demo-arrangement” som viser egenskapene. For å laste ned et arrangement som du skal være med på, må du kjenne til koden for arrangementet på forhånd. Dette oppgis av arrangøren.

Nederst på siden finner du en veiledning for bruk av meet316. Her kan du se personvernerklæring for appen/systemet.

Siste nytt

 • 26.08.2020: For å forenkle innsjekk for personer som ikke selv har appen på sin mobiltelefon, men som har reservert plass via venne-reservering, kan en nå bruke “Manuell multi-innsjekk” i Reservere-menyen. Her kan møteverter få opp en alfabetisk liste over alle som har reservasjon og ikke har sjekket inn. Så kan en sette hake ved de som er ankommet og lagre innsjekk. Dette er ikke minst ypperlig for barnegrupper. 
 • 10.06.2021: Det er lagt til modul for for å kjøre quiz under arrangement. Oppgaver legges inn under meet316Admin, og leder kjører quiz ved et eget program, meet316Quizmaster. Siden quizene kan inneholde store mediefiler (lyd og bilde), og serverleien vår dermed kan øke betraktelig, må vi begrense tilgangen til meet316Quizmaster til vi får teste dette ut sommeren -21.
 • 10.06.2021: Det er lagt til en modul for sangdatabase. En kan søke på sangtittel, sangstrofe, forfattere, emner, etc. Av hensyn til lov om opphavsrett, har vi kun tatt med sanger skrevet av forfattere som døde for minst 70 år siden. Databasen inneholder derfor “bare” 739 sanger, og bare et par testnoter. Vi håper at det skal lykkes å få etablert en ordning der brukere kan kjøpe lisens, slik at rettighetshavere til nyere tekster og musikk kan få det de har krav på. Vær oppmerksom på at Windows- og MacOS-versjonen krever installasjon av ekstern database ved bruk av denne modulen.

NB!  Det er ikke nok å bruke “Oppdatér” i appen for å få inn programendringer under arrangement, for den oppdaterer bare arrangementsdata. Skal du beholde de eksisterende arrangementene du har lastet ned, må du lukke meet316 fullstendig før du laster ned ny programversjon. 

Installasjon iPhone og iPad 

Du kan bruke meet316-appen på iPhone og iPad, versjon 11 eller nyere. Du finner den på Apples App Store ved å søke på “meet316” (eller klikke på “Last ned”-ikonet til venstre), og installerer på vanlig måte. Om din enhet ikke kan kjøre appen, kan du vurdere å bruke PC (se nedenfor). .

 

Installasjon Android (mobiler og nettbrett)

Du kan kjøre appen på Android telefoner og nettbrett, versjon 6 eller nyere. Du finner den på Google Play ved å søke på “meet316” (eller klikke på “Tilgjengelig på”-ikonet til venstre), og installerer på vanlig måte. Om din enhet ikke kan kjøre appen, kan du vurdere å bruke PC (se nedenfor).

 

Installasjon på Windows PC

Har du Windows 10, finner du appen på Microsoft Store. Du finner ikonet for Microsoft Store (vist til venstre) på oppgavelinjen nederst på skjermen. Søk opp meet316, og velg Installere. (Har du fjernet ikonet for Store på oppgavelinjen, kan du søke blant appene dine på PC’en).

 

Windows 8 Logo Microsoft Metro, Windows, blue, text, computer png | PNGWing

For Windows 7 og Windows 8 kan du laste ned på denne lenken for 32-bits Windows og denne lenken for 64-bits Windows (høyre-klikk på Windows-ikonet nederst til venstre på skjermen og velg “System” for å sjekke versjon).  Du velger “Last ned” (midt på skjermen) , og så “Lagre” fila (mappen for Nedlastinger foreslås).

Dersom du får en en melding nederst på skjermen med en advarsel om at en fila meet316_setup_Win64.exe kan være farlig,  svarer du at du vil beholde (keep på engelsk) fila, ikke forkaste den. Klikk på den nedlastede fila. Så kan det være at du får opp vinduer som dette, og klikk da på knappene som er vist:

Da skal installasjonsprogrammet starte, og der trenger du bare å godta valgene som foreslås, men du kan også endre foreslåtte valg om plassering og denslags. Du kan avinstallere på samme måte som alle andre program (se Apper under Innstillinger i Windows).

Installasjon på Apple Mac

Du kan laste ned installasjonsfila meet316.pkg for Mac her. Når du åpner fila etter nedlasting, vil standard installasjonsprogram lede deg gjennom prosessen. (Vi har foreløpig gitt opp å få appen ut på App Store for Mac pga innviklede sertifiseringskrav).

Demo og brukerveiledning

 • Brukerveiledning for meet316-appen finner du her.
 • Demo-video (8 minutt) for bruk av appen finner du her.
 • Demo-video (3 minutt) for møteverter (hvordan sjekke inn de som selv ikke har appen på sin mobil) finner du her.
 • Her er Word-fil som du kan bruke for enkelt å lage lage 1-sides brukerveiledning som kan sendes ut. Du endrer bare [Din forsamling], kontaktnummer og arr.kode. Resultatet skal se slik ut.

meet316Admin

Dette programmet brukes for å legge inn arrangement som kan lastes ned av meet316-appen. 

meet316Reports

Dette programmet brukes for å skrive ut QR-koder, hente ut statistikk, foreta smittesporing, etc.

Kjente feil

 • Ingen som vi er kjent med.

Help

 • Du kan ringe ImF på 56 31 42 40 og snakke med Kari Anne, Marita eller Helge dersom du har glemt passord til ditt arrangement. De kan også opprette organisasjon etter avtale.
 • Resten av funksjonalitet for appen, Admin og Reports skal være dokumentert med brukerveiledninger og videoer på denne siden.
 • For øvrige spørsmål, samt rapportering av feil, sender du epost til e.furnes med imf.no etter krøllalfaen.