meet316 – for forsamlinger, konferanser og stevner

meet316-appen og det bakenforliggende administrative systemet er laget av ImF for å håndtere vår lederkonferanse med seminarer, nettverk, fellessamlinger, etc. Den gir deltakerne god oversikt over eget tidsskjema, hvor sesjonene skjer, hvem som medvirker, dokumenter som tilbys, evaulering, m.m. 

For å hjelpe forsamlinger med møter/gudstjenester, er appens funksjonalitet utvidet. En kan registrere egen familie, reservere plass i arrangement, reservere plass for venner som ikke har appen, og “sjekke inn” selv ved inngang til arrangementet. Alle data lagres trygt og sikkert i en skybasert serverløsning. 

Merk: Appen er gratis. Når du installerer den, vil du få fram et “demo-arrangement” som viser egenskapene. For å laste ned et arrangement som du skal være med på, må du kjenne til koden for arrangementet på forhånd. Dette oppgis av arrangøren.

Nederst på siden finner du en veiledning for bruk av meet316. Her kan du se personvernerklæring for appen/systemet.

Siste nytt

 • 23.10.2019: En ny versjon er lagt som sørger for at bare de med passord får se de som har reservert plass i et arrangement. Dessuten er appen nå tilgjengelig på Android nettbrett uten mobilabonnement.
 • 28.09.2020: Har nå støtte for visning av PDF-dokumenter under sesjoner. Word-dokumenter kan også vises, men utseende er ikke særlig bra, så det beste er å bruke PDF.
  Generelt er det gjort en god del med stabilitet og robusthet når bruker avbryter er igangsatt funksjon (f.eks. nedlasting av arrangement).
 • 26.08.2020: For å forenkle innsjekk for personer som ikke selv har appen på sin mobiltelefon, men som har reservert plass via venne-reservering, kan en nå bruke “Manuell multi-innsjekk” i Reservere-menyen. Her kan møteverter få opp en alfabetisk liste over alle som har reservasjon og ikke har sjekket inn. Så kan en sette hake ved de som er ankommet og lagre innsjekk. Dette er ikke minst ypperlig for barnegrupper. 

NB!  Det er ikke nok å bruke “Oppdatér” i appen for å få inn programendringer, for den oppdaterer bare arrangementsdata. Skal du beholde de eksisterende arrangementene du har lastet ned, må du lukke meet316 fullstendig før du laster ned ny programversjon. 

Installasjon iPhone og iPad 

Du kan bruke meet316-appen på iPhone og iPad, versjon 11 eller nyere. Du finner den på Apples App Store ved å søke på “meet316” (eller klikke på “Last ned”-ikonet til venstre), og installerer på vanlig måte. Om din enhet ikke kan kjøre appen, kan du vurdere å bruke PC (se nedenfor). Vi kan også legge ut en versjon for Mac om det er ønske om det (gi tilbakemelding).

 

Installasjon Android (mobiler og nettbrett)

Du kan kjøre appen på Android telefoner og nettbrett, versjon 6 eller nyere. Du finner den på Google Play ved å søke på “meet316” (eller klikke på “Tilgjengelig på”-ikonet til venstre), og installerer på vanlig måte. Om din enhet ikke kan kjøre appen, kan du vurdere å bruke PC (se nedenfor).

Installasjon på Windows PC

Windows 8 Logo Microsoft Metro, Windows, blue, text, computer png | PNGWing

Din mobiltelefon eller nettbrett er kanskje av eldre dato, slik at du ikke kan kjøre meet316 på den. Da kan en løsning være å kjøre den på en PC, slik at du i alle fall kan reservere plass i arrangement. Vi har laget et enkelt installasjonprogram for Windows 7 eller senere som du laster ned på denne lenken for 32-bits Windows og denne lenken for 64-bits Windows (høyre-klikk på Windows-ikonet nederst til venstre på skjermen og velg “System” for å sjekke versjon).  Du velger “Last ned” (midt på skjermen) , og så “Lagre” fila (mappen for Nedlastinger foreslås).

Dersom du får en en melding nederst på skjermen med en advarsel om at en fila meet316_setup_Win64.exe kan være farlig,  svarer du at du vil beholde (keep på engelsk) fila, ikke forkaste den. Klikk på den nedlastede fila. Så kan det være at du får opp vinduer som dette, og klikk da på knappene som er vist:

Da skal installasjonsprogrammet starte, og der trenger du bare å godta valgene som foreslås, men du kan også endre foreslåtte valg om plassering og denslags. Du kan avinstallere på samme måte som alle andre program (se Apper under Innstillinger i Windows).

Demo og brukerveiledning

 • Brukerveiledning for meet316-appen finner du her.
 • Demo-video (8 minutt) for bruk av appen finner du her.
 • Demo-video (3 minutt) for møteverter (hvordan sjekke inn de som selv ikke har appen på sin mobil) finner du her.
 • Her er Word-fil som du kan bruke for enkelt å lage lage 1-sides brukerveiledning som kan sendes ut. Du endrer bare [Din forsamling], kontaktnummer og arr.kode. Resultatet skal se slik ut.

meet316Admin

Dette programmet brukes for å legge inn arrangement som kan lastes ned av meet316-appen. 

28.08.2020: Siste versjon av programmet har fått et svært nyttig “konferansefilter” som gjør at du slipper å se andre enn “ditt” arrangement. Se oppdatert brukerveiledning.

meet316Reports

Dette programmet brukes for å skrive ut QR-koder, hente ut statistikk, foreta smittesporing, etc.

Kjente feil

 • Ingen som vi er kjent med.

Help

 • Du kan ringe ImF på 56 31 42 40 og snakke med Kari Anne, Marita eller Helge dersom du har glemt passord til ditt arrangement. De kan også opprette organisasjon etter avtale.
 • Resten av funksjonalitet for appen, Admin og Reports skal være dokumentert med brukerveiledninger og videoer på denne siden.
 • For øvrige spørsmål, samt rapportering av feil, sender du epost til e.furnes med imf.no etter krøllalfaen.